jak nie ma sie gdzie leczyć jak przychodni w piotrkowie jak psów tylko lekarzy dobrych nie ma a obwinianie o to starosty czy prezydenta to jakaś żenada. Lekarze wyjechali za granicę nowych nie ma i jak jest tyle przychodni w miescie to ci co zostali lekarze biegaja z jednej do drugiej i odwalają pańszczyznę bo im sił brakuje . Ot cała prawda
I bardzo dobrze starosto zajmij się swoimi mieszkańcami na wsi i gminach a Piotrków niech sobie sam radzi
Znowu klamstwa-Poradnia na ul.Armii Krajowej nie jest wyremontowana-1szt.kabiny WC dla kobiet i dzieci!!!!!!!
Lepiej opuścić budynek użyczony nieodpłatnie i przenieść poradnie do prywatnych budynków i płacić właścicielom gruba kasę za wynajem. To co PZOZ płaci rocznie za najem wystarczyłoby na remont jednego piętra na Dmowskiego. Pieniędzy nie ma na przystosowanie a na wynajem jest...
Poradnie już teraz pracują do 18,proszę się nie ośmieszać.I nie niepubliczne OŚRODKI ZDROWIA,a niepubliczne zakłady opieki zdrowotnej.Czy Nikodem Dyzma to pani idol???
A ja mam pytanie na jakich zasadach Powiat powołuje dyrektorów w PZOP czy CUW. żadnych konkursów na stronie nie widziałam, żadnych kryteriów ani innych przesłanek nieuzasadniających powołanie na te stanowiska -p.o. czym oni się kierowali - jako wyborca chciałbym znać politykę kadrową, podstawy w przepisach powoływania takich dyrektorów oraz kwalifikacje i kryteria wyboru na to stanowiska?
Może to wyjaśni dlaczego jest tak żle?
Starostwo pozbyło się już budynku Przychodni przy ul.Wojska Polskiego 77krótko mówiąc sprzedało, gdzie budynek przeszedł w prywatne ręce i Przychodnia obecnie kwitnie.Ale nie wszystkich stać na leczenie w prywatnych gabinetach.Starostwo nie myśli o mieszkańcach i pacjentach tylko o swoich interesach.
Za to budynek Starostwa jak Tramhp Tower W NOWYM Jorku ale nie ma się co dziwić w końcu to wysoki urząd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!